vraća se u inter

Šok za hrvatskog reprezentativca; Bayern odustaje od Ivana Perišića i na njegovo mjesto dovodi zvijezdu Premier lige

17.05.2020 u 08:17

Bionic
Reading

Bayernu je navodno preskupo za Ivana Perišića dati 20 milijuna eura, posebno kada žele dovesti Leroya Sanea iz Manchester Cityja pa bi Hrvat postao zamjena

Ivan Perišić je u Bayern stigao na početku ove sezone. Tada je na klupi bavarskog diva sjedio bivši hrvatski izbornik Niko Kovač i upravo je on inzistirao na Perišiću. Hrvatski reprezentativac je stigao na posudbu za pet milijuna eura s mogućnosti otkupa po 20 milijuna eura ovoga ljeta.

Perišić je u 22 utakmice za Bayern zabio pet golova i upisao osam asistencija i činilo se kako će ga Bavarci zadržati i nakon odlaska Kovača iz kluba. Ipak, talijanski mediji sada pišu kako Bayern odustaje od Perišića jer im je preskupo za njega u ovom trenutku plaćati 20 milijuna eura.

Kako za sada stvari stoje, Perišić bi se trebao na ljeto vratiti u Inter, no dio medija ostavlja mogućnost da se Talijani i Nijemci ipak nešto dogovore. Moguće je da se promjeni model transfera pa hrvatski reprezentativac ostane na posudbi u Njemačkoj ili da Talijani ipak nešto smanje cijenu pa da trajno postane Bayernov.

S druge strane, Perišić bi u Bayernu uskoro mogao postati višak. Bavarci žele dovesti Leroya Sanea iz Manchester Cityja kojeg love već neko vrijeme, a 24-godišnji Nijemac igra na istoj poziciji kao i Perišić pa bi Hrvat postao suvišan. U svakom slučaju, našeg reprezentativca čeka dugo i neizvjesno ljeto.