ademi u problemima

Šok i nevjerica u Maksimiru zbog važnog igrača; ova vijest itekako je zabrinula trenera Damira Krznara i sve navijače Dinama

15.10.2021 u 14:37

Bionic
Reading

Dinamo ove subote (17.05 sati, Arenasport 1, MAXtv) gostuje na Rujevici, kod prvoplasirane Rijeke. I znalo se da je kapetan Ademi van stroja, no nitko nije očekivao ovakvu vijest

Po drugi put ove sezone, Dinamo je ostao bez kapetana Arijana Ademija. Prvi put je stradao u drugom pretkolu Lige prvaka, protiv ciparske Omonije, a nakon višetjednog izbivanja, u rujnu se ipak uspio dovesti u formu i biti važan kotačić Krznarove momčadi.

Međutim, tijekom kvalifikacijskog ogleda reprezentacija Sjeverne Makedonije i Njemačke, na gležanj mu je pao Kai Havertz, što je donijelo nove probleme. I znalo se odmah po povratku u Zagreb da neće biti spreman za oglede protiv Rijeke (ove subote), odnosno Rapida (četvrtak), ali da će se situacija pokazati ovako alarmantna, očekivao nije nitko.

Naime, u najavi derbija na Rujevici, trener Damir Krznar potvrdio je lošu vijest.

'Nažalost, Ademija smo izgubili na duži period. Njegova je ozljeda takve prirode da ćemo morati bez njega nekoliko mjeseci', izjavio je Krznar, a potom je iz Dinama stiglo ipak nešto konkretnije objašnjenje.

'Nakon dodatne dijagnostike utvrđeno je da Arijan Ademi ima jednu vrstu oštećenja i ozljede gležnja koja zahtijeva mirovanje i terapiju u trajanju od nekoliko tjedana', poručili su za 24 sata iz Dinama.

Ta vijst svakako je zabrinula trenera Damira Krznara i sve navijače Dinama uoči važnih utakmica.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +13
NK Dinamo - NK Hrvatski dragovoljac, HT Prva liga, 3.10.2021. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL