OVO JE LUDO

Snimka iz beogradske Arene obišla košarkaški svijet!

08.11.2014 u 10:11

Bionic
Reading

Košarkaški svijet je brzo obišla snimka s utakmice iz beogradske Arene u kojoj su se susreli Crvena zvezda i Olympiacos

Nije nikakva tajna da uvjerljivo najluđu atmosferu ove sezone u Euroligi ima Crvena zvezda. Potvrdilo se to i u susretu protiv pirejske momčadi. Uoči početka dvoboja koreografija na svim tribinama i pjesma. Video se brzo pojavio na brojnim portalima diljem svijeta, a vi se i sami u priloženom videu možete uvjeriti kakav pakao vlada u beogradskoj Areni. Tribine nisu Zvezdi šest igrač, nego definitivno prvi.

Dodajmo kako je u toj utakmici hrvatski reprezentativac Oliver Lafayette s pet koševa (skok i asistencija) sudjelovao u 62-57 gostujućoj pobjedi Olympiakosa. Olympiakos je na vrhu skupine D s četiri pobjede, dok je Crvena zvezda pala na omjer 2-2.

U istoj skupini hrvatski košarkaš Krešimir Lončar u prvoj je pobjedi Valencije u Euroligi ove sezone, 79-69 domaćem uspjehu protiv Laboral Kutxe sudjelovao sa sedam poena i jednim skokom.

Sastav kojega vodi Velimir Perasović tako je pobjegao s dna ljestvice, te sada ima omjer pobjeda i poraza 1-3, kao i litvanski Neptunas koji je izgubio na gostovanju kod Galatasaraya sa 68-94.

Košarkaški pakao u Areni


U susretima 4. kola skupine B, u kojoj igra i hrvatski prvak Cedevita, ALBA je ostvarila prvu pobjedu deklasiravši u Berlinu Limoges sa 89-66, dok je moskovski CSKA je na svom terenu svladao Unicaju iz Malage sa 95-85 zadržavši tako stopostotni učinak, a Unicaja je upisala svoj prvi poraz.

Niels Griffey i Jamel McLean sa po 18 pogodaka bio najučinkovitiji kod ALBA-e, a Jamar Smith sa 17 kod Limogesa. Leon Radošević je u pobjedi ALBA-e sudjelovao sa 12 koševa i pet skokova, dok je Marko Banić dodao pet poena i šest skokova.

Miloš Teodosić je sa 27 koševa bio najbolji u sastavu CSKA, dok su Mindaugas Kuzminskas i Jayson Granger sa po 20 poena predvodili Unicaju.

Nakon četiri kola CSKA je vodeći s četiri pobjede, Unicaja je druga sa 3-1, Maccabi treći sa 2-2, dok ALBA, Cedevita i Limoges imaju omjer 1-3.