HLADNOĆA I BIJELINA

Snijeg odgodio utakmice Premiershipa

18.12.2010 u 13:07

Bionic
Reading

Derbi 18. kola engleskog nogometnog prvenstva između aktualnog prvaka Chelseaja i vodećeg sastava na ljestvici Manchester Uniteda, koji se trebao igrati u nedjelju na Stamford Bridgeu, odgođen je zbog snijega, odlučeno je već u subotu

Loše vrijeme diljem Engleske razlogom je što je odgođeno još pet susreta koji su se trebali igrati ovoga vikenda, Arsenal - Stoke City, Birmingham City - Newcastle United, Wigan Athletic - Aston Villa i Liverpool - Fulham iz subotnjeg programa, te Blackpool - Tottenham Hotspur iz nedjeljnog programa.

Utakmica u Liverpoolu otkazana je zbog gledatelja, iako je travnjak u odličnom stanju, te nije smrznut. Uprava "Redsa" je procijenila da bi gledatelji imali velike poteškoće pri dolasku na stadion jer je preko noći pala velika količina snijega. Zasad nisu poznati novi termini odigravanja odgođenih utakmica.

Jedine četiri utakmice koje će se igrati u engleskoj Premier ligi ovoga vikenda tako su Sunderland - Bolton Wanderers, Blackburn Rovers - West Ham United u subotu, West Bromwich Albion - Wolverhampton Wanderers u nedjelju, te Manchester City - Everton u ponedjeljak.

Snježno nevrijeme i poteškoće u prometu odgodile su i gotovo sve utakmice škotskog prvenstva.