DVOBOJ U KOPRIVNICI

Slaven ima priliku gurnuti Zagreb u još goru poziciju

23.08.2015 u 10:46

Bionic
Reading

U nedjeljnoj utakmici 7. kola MAXtv Prve lige (ArenaSport3, 19h) nogometaši Slaven Belupa dočekuju posljednjeplasirani Zagreb u Koprivnici i nadaju se pobjedi...

Slaven nikako da posloži igru u obrani pa ga je to stajalo poraza u Zaprešiću. Nakon šest kola su na prosjeku od dva primljena gola po utakmici pa osvojenih šest bodova i nije malo. Pobijede li ove nedjelje učvrstit će se u sredini ljestvice što je ujedno i imperativ treneru Kopiću.

'Ako želimo pobijediti tada moramo igrati odgovorno na najvišoj razini svih 90 minuta i maksimalno biti rastrčani. Zagreb ima kvalitetu iako je do sada osvojio samo triboda, što nas ne smije zavarati,' kazao je Željko Kopić i nastavio:

Kako i gdje gledati MAXtv Prvu ligu?

Sve utakmice MAXtv Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport), a prijenosi će biti dostupni i putem PPV i MAXtv To Go usluge te na pay per view online servisu match.tportal.hr.

'Neke utakmice koje su Zagrepčani izgubili mogle su i bolje završiti, da su imali malo više sreće. Ali nogomet je nepredvidljiv i zato moramo biti jako oprezni. Prednost je na našoj strani i vjerujem da ćemo to iskoristiti.'

Nedostajat će Filip Ozobić koji je zbog isključenja na prošloj utakmici s Interom dobio dvije utakmice neigranja, Sandi Križman zbog ozljede, a pod upitnikom su također zbog ozljeda Goran Paracki i Mario Gregurina, dok je kandidat za sastav oporavljeni stoper Mikulić.

Sustav se ne bi trebao mijenjati, poznato je kako Kopić voli igrati 4-3-3.

Kao što je Kopić rekao, Zagreb ne igra baš tako loše no još uvijek ne zna za pobjedu. Nije dobro ako se zna da su u šest kola čak četiri puta bili domaćini.

'Oni koji nas prate znaju da nismo u krizi igre, barem ona nije toliko izražena kao kriza rezultata. Ostali smo bez Jurendića i Štigleca, potrebno je određeno vrijeme da se novi momci uigraju,' rekao je pomoćni trener Zagreba Madunović, pa zatim nastavio:

'Zanima nas pobjeda, no i bod na gostujućem terenu je pozitivan.'

Ne brinu samo rezultati goste, već i financijski problemi. Plaće kasne, a nervoza raste u iščekivanju nekog izlaznog transfera koji bi ih riješio tih muka.

Trener Medić danas neće moći računati na Bevaba, Šehića i Bruna Bobana. To ne bi smjelo imati prevelikog utjecaja na kvalitetu njihove igre. Sve glavne vedete su na raspolaganju, također u sustavu 4-3-3.