IGRAČKE TEGOBE

Slaven Bilić mora na operaciju

20.04.2012 u 11:54

Bionic
Reading

Slaven Bilić zbog problema s kukom sljedećeg će tjedna na operaciju i za puni oporavak trebat će mu oko mjesec dana

'Izbornik Slaven Bilić bit će podvrgnut operativnom zahvatu početkom sljedećeg tjedna. Riječ je o operaciji kuka zbog oštećenja hrskavice, koja potječe još iz igračkih dana', javio je glasnogovornik Hrvatskoga nogometnog saveza Davor Gavran.

Zbog problema s kukom Slaven je i prekinuo igračku karijeru, a i nakon toga je teško hodao. U međuvremenu je imao i problema s leđima, zbog kojih je također operiran, tada kao izbornik mlade nogometne reprezentacije uoči dodatnih kvalifikacija za Europsko prvenstvo s reprezentacijom Srbije.

Potpuni oporavak od operacije očekuje se za mjesec dana. Tako bi Bilić trebao biti spreman za vođenje reprezentacije, koja 29. veljače igra prijateljsku utakmicu sa Švedskom.

Operativni zahvat obavit će liječnik reprezentacije prof. Boris Nemec u svojoj bolnici za ortopediju u Matuljima pokraj Rijeke.

Bilić je obično u ovim danima kad nema reprezentativnih obveza obilazio naše igrače i potencijalne reprezentativce, razgovarao s njima i njihovim trenerima, no sad će taj ne posebno važan dio priprema za Europsko prvenstvo propustiti.