KRALJEVSKI ŠTOS

Sjevernoirski drugoligaš poslao ponudu za Teveza

30.09.2011 u 09:39

Bionic
Reading

Limavady United, klub koji se natječe u drugoj ligi u Sjevernoj Irskoj, poslao je službenu ponudu Manchester Cityju za njegovog argentinskog napadača Carlosa Teveza

Manchester City odlučio je na dva tjedna suspendirati svog napadača Carlosa Teveza nakon što je ovaj odbio ući u igru u utakmici 2. kola Lige prvaka protiv Bayerna u Münchenu. Menadžer Cityja Roberto Mancini je nakon utakmice izjavio da Tevez više nikada neće nastupiti za njegovu momčad.

Limavady United, klub koji trenutno zauzima osmo mjesto u drugoj sjevernoirskoj ligi, poslao je Cityju nevjerojatnu ponudu, u kojoj 'nudi pomoć' i 'spreman je prihvatiti Teveza u svojoj momčadi', ali – pod jednim uvjetom. City bi i dalje trebao plaćati Tevezu njegovu plaću. Argentinac navodno u Manchester Cityju zarađuje 220.000 funti tjedno.

'Na temelju javno objavljenih komentara vašeg menadžera da Tevezu više neće dopustiti igrati za vaš klub, dopustite mi da vam ispred Limavady Uniteda pokažem spremnost da vam pomognemo u vezi vašeg teškog problema. Mi bismo bili savršeno spremni prihvatiti gospodina Teveza na posudbu do kraja ove sezone ili do eventualnog njegovog transfera. Naš menadžer bi rado uvrstio gospodina Teveza u našu momčad. Naravno, naš klub nije u mogućnosti isplatiti gospodinu Tevezu njegovu plaću, ali sam siguran da možete spoznati koliko bi vam bilo korisno da gospodin Tevez bude u odgovarajućoj natjecateljskoj formi prije eventualne prodaje', napisao je, između ostalog, potpredsjednik sjevernoirskog kluba David Brewster.

Odgovor Cityja na ovu 'velikodušnu' ponudu tek se očekuje.