medicinski fenomen

Sjajni hrvatski napadač progovorio o svom stanju nakon SP-a: Liječnici su u čudu...

06.08.2018 u 15:06

Bionic
Reading

Znali smo da vrijedi, znali smo i koliko zna, ali na SP-u u Rusiji Ante Rebić (24) izvukao je najbolje iz sebe, briljirao je na desnom krilu te je na kraju bio najugodnije iznenađenje reprezentacije koja je osvojila drugo mjesto na svijetu

Uvalio je Ante Rebić onu nezaboravnu golčinu iz voleja Argentini, načeo je 'gauče' u velikoj pobjedi Hrvatske 3:0 i na velikoj sceni dao do znanja da njegovo vrijeme tek dolazi. Cijelu je prošlu sezonu briljirao u dresu frankfurtskog Eintrachta s kojim je osvojio njemački Kup. U finalu je zabio dva gola Bayernu...

'Evo, u nedjelju sam stigao u Frankfurt, danas me očekuju prve klupske obveze. Neću odmah ići u puni pogon, već ću odraditi laktat-test, još neka druga testiranja...', rekao je Rebić u razgovoru za Goal.com, pa nastavio:

'Odmor? Baš sam se odmorio, iskreno već mi je malo dosadilo biti toliko bez nogometa! I jedva sam se čekao vratiti treninzima. Gdje sam se odmarao? Ma samo po Hrvatskoj, cijele sam godine vani, pa mi se sada nije dalo ići nigdje. Uživao sam kući i po Jadranu.'

Jedan od junaka najvećeg uspjeha hrvatskog nogometa u povijesti veći dio SP-a je odigrao ozlijeđen, sad je otkrio u čemu je bio problem.

'Još imam problema sa stopalom, i dalje osjećam posljedice udarca kojeg sam dobio protiv Argentine. Slikao sam to bolno stopalo, doktori se čude kako sam uopće mogao igrati dalje, a ja sam odradio još četiri-pet utakmica. Taj problem sa stopalom nisam apsolvirao do kraja, tako da ću i ovdje nastaviti s terapijama, posjećivati liječnike. No, spreman sam i jedva čekam novu sezonu', kazao je Rebić u razgovoru za Goal.com te se osvrnuo na mogući odlazak iz Frankfurta. Zainteresiranih klubova ne manjka, ali u Eintrachtu tvrde kako za njega nije stigla niti jedna ponuda:

  • +25
Hrvatski nogometaš Ante Rebić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Još je rano za te priče. Ja sam igrač Eintrachta, vratio sam se treninzima, a vidjet ćemo što će se dogoditi do kraja prijelaznog roka', realan je Rebić kojemu godi interes velikana poput Manchester Uniteda i Josea Mourinha koji je za njega bio spreman 'istovariti' pedesetak milijuna eura odštete:

'Haha, sigurno mi je drago bilo čitati takve stvari, pogotovo kada se velik broj renomiranih trenera i klubova raspituje za vas. Iskreno, mislim kako sam to i zaslužio. Odradio sam dobro Svjetsko prvenstvo, imao još kvalitetniju sezonu u Eintrachtu, nije sve to stiglo slučajno ili preko noći. Da, znam kako već postoje i neke konkretne ponude, u stalnom sam kontaktu sa svojim menadžerom. Vidjet ćemo što će se događati. Drago mi je što sam sebi, pa i ostalima dokazao da se na mene može računati kako na klupskoj, tako i reprezentativnoj sceni', uvjeren je u razgovoru za Goal.com Ante Rebić koji je za kraj poslao poruku čelnicima HNS-a:

'Zlatko Dalić treba ostati izbornik. Vjerujem da bi to svi voljeli. Vidjet ćemo što će se dogoditi, odluka je samo na njemu, u to se nemam pravo miješati. Ali, sigurno da bih kao i ostali volio da Zlatko Dalić ostane izbornik hrvatske nogometne reprezentacije', završio je Rebić.