prijenos je osiguran

Sjajne vijesti za navijače Dinama; evo gdje možete gledati sutrašnju utakmicu 3. pretkola Lige prvaka protiv Ludogoreca

01.08.2022 u 14:26

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama sutra u Razgradu igraju prvu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka protiv bugarskog prvaka Ludogoreca. Susret počinje od 19.45 sati, a prijenos možete pratiti na kanalu MAXSport 1 na MAXtv-u

Dinamo je stigao u Bugarsku gdje ga u utorak (2. kolovoza, 19.45 sati, MAXSport 1, MAXtv) čeka prva utakmica 3. pretkola Lige prvaka protiv Ludogoreca.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Borbu Modrih na putu prema jednoj od skupina Lige prvaka možete pratiti na kanalu MAXSport na MAXtv-u uz dodatak kako je uzvratna utakmica na rasporedu u utorak, 9. kolovoza, u Maksimiru s početkom u 20 sati, uz prijenos na MAXSportu 1 kanalu (MAXtv).

Na žalost, Dinamo je na put krenuo s puno briga jer je momčad desetkovana ozljedama. U Zagrebu su, kako bi se što prije oporavili, ostali azerbajdžanski napadač Mahir Emreli, stoper Kevin Theophile-Catherine, a u istom su procesu oporavka Josip Šutalo i Dario Špikić.

Najveći je problem u ovom trenutku Bruno Petković. Dinamova liječnička služba cijeli je tjedan pokušavala 'pokrpati' Petka, no čini se kako je ozljeda rebara koju je zaradio još na utakmici protiv makedonskog Škupija puno teža i neugodnija nego što se isprva činilo.

  • +15
NK Dinamo - Škupi, utakmica 2. pretkola Lige prvaka, Zagreb, 19.07.2022. Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

Tako je trener Ante Čačić ostao na samo jednom napadaču, sav će teret pasti na leđa Josipa Drmića koji će, kako sada stvari stoje, krenuti u prvih 11 protiv Ludogoreca.

S druge strane, bugarski je prvak u samo nekoliko dana prodao dva najvažnija igrača - brazilski ofenzivni veznjak Alex Santana (27) je tri milijuna eura otišao u Atletico Paranaense, a najbolji strijelac Ludogoreca prošle sezone, ciparski reprezentativac Pieros Sotiriou (29), odlazi u japansku Hirošimu za milijun i pol eura.

Sotiriou je prošle sezone zabio 23 gola u 43 odigrane utakmice u svim natjecanjima, a ove je odigrao pet utakmica i zabio četiri gola, od toga tri u pretkolima Lige prvaka! Realno, sjajna je to vijest za Dinamo, jedna velika opasnost manje na terenu za 'modre'.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.