u pravo vrijeme

Sjajne vijesti za Barcelonu; izgleda da se napokon oporavio 'vječni bolesnik' i važna karika u borbi za naslov prvaka

08.03.2020 u 21:59

Bionic
Reading

Samuel Umitit se oporavio od nove ozljede koju je zadobio nakon El Clasica

Sjajne vijesti za Barcelonu. Njihov branič Samuel Umtiti se vratio treninzima nakon nove ozljede koju je nedavno zadobio. 26-godišnji francuski reprezentativac je imao gotovo neprekidne probleme s koljenom zadnjih 12 mjeseci i ove je sezone u La Ligi upisao tek devet nastupa.

Umtiti je igrao svih 90 minuta protiv Real Madrida u El Clasicu koji je Barca izgubila s 2:0, ali onda je izostao u pobjedi protiv Real Sociedada od 1:0. Marca javlja kako nije odradio ni cijeli trening dan kasnije, ali je ostatak odradio po posebnom programu.

Prema pisanju španjolskih medija Umtiti se polako vraća u formu i ozljede bi sada morale postati stvar prošlosti. Novu cijelu utakmicu bi trebao odigrati već idući vikend na gostovanju kod Real Mallorce kada će zamijeniti svojeg sunarodnjaka i suigrača iz reprezentacije Clementa Lengleta.

Lenglet je skupio previše žutih kartona i nema pravo nastupati u idućoj utakmici, a izgleda da će Umtiti napokon biti dovoljno fit da ga zamijeni. Za sada, osim napadačke linije koja je sva desetkovana, ostaje upitan i Arthur Melo koji ima problema s preponom.