UVJERITE SE SAMI

Serena uništila suparnicu, ali svi samo pričaju o odjevnoj kombinaciji u kojoj je igrala; što je sad ovo?

15.01.2019 u 16:03

Bionic
Reading

Sereni Williams trebalo je samo 49 minuta da se plasira u drugo kolo Australian Opena, sa 6:0, 6:2 svladala je njemačku tenisačicu Tatjanu Mariju, ali svi pričaju o odjeći u kojoj je nastupila, a ne njezinom tenisu

Amerikanka se vratila poslije trudnoće, a u svom prvom nastupu na Australian Openu pružila je impresivnu partiju. Tatjana Maria nije imala nikakvu šansu da iznenadi jednu od najvećih svih vremena koja s 37 godina lovi svoj 24. Grand Slam u pojedinačnoj konkurenciji.

No opet teniski svijet ne priča o njezinom vrhunskom tenisu nego onome što je obukla. Serena je poznata po svojim kreativnim odjevnim kombinacijama, a najviše prašine podigla je na prošlogodišnjem Roland Garrosu gdje je bila obučena kao crna pantera, a organizatori su u budućnosti odlučili zabraniti takve odjevne ekshibicije.

Sada se na Australian openu, Serena zagrijavala u nekavoj crnoj jednodijelnoj haljni, a kada ju je skinula sa sebe na tribinama je nastalo oduševljenje, jer je Serena 'uskrsnula' u zelenom jednodijelnom kombinezonu, a nosila je i mrežaste najlonke.

  • +3
Američka tenisačica Serena Williams, Australian Open 2019. Izvor: Profimedia / Autor: N. N.

Serena jednostavno zna privući pozornost, dignuti teniske fanove na noge, a svi jedva čekaju njezin meč drugog kola da vide hoće li opet nešto novo izmisliti što se tiče oblačenja.

  • +3
Serena Williams na Roland Garrosu Izvor: Profimedia / Autor: N.N.