tu je zbog natjecnaja, ali...

Senzacionalni svjetski boksački prvak neočekivano je stigao u Zadar; razlog njegovog dolaska sve je iznenadio...

22.10.2021 u 22:51

Bionic
Reading

Ukrajinac Oleksandr Usyk (34) novi je svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji po WBA, IBF, WBO i IBO verziji nakon što je krajem rujna u Londonu porazio Anthonyja Joshuu

Sjajni ukrajinski teškaš Oleksandr Usyk sasvim je neočekivano stigao u Hrvatsku, točnije u Zadar. Novi je svjetski teškaški prvak po WBA, IBF, WBO i IBO verziji na društvenim mrežama objavio fotografije s aerodroma u Zadru, a s njim je i ostatak obitelji, supruga i troje djece.

Podsjetimo, krajem rujna Usyk je pobijedio Anthonyja Joshuu i preuzeo čak četiri teškaška pojasa, a samo mjesec dana kasnije evo ga u Zadru.

Nakon pobjede Usyk je rekao kao mu treba odmor, a želi ga provesti s obitelji, ženom Jekaterinom i troje djece, kćerkicom Jelisavetom te sinovima Kirilom i Mihajlom.

'Dugo sam se pripremao za ovu borbu, nisam dugo vidio obitelj koja mi nedostaje. Želim vidjeti svoju obitelj, sada želim ići kući', rekao je tada Usyk i napomenuo:

'Ne želim razmišljati o boksu, želim živjeti svoj život, voditi djecu u školu, igrati se s njima, provoditi vrijeme sa ženom, biti obiteljski čovjek!'

To je Oleksandr i učinio, pa je cijelu obitelj doveo u Zadar. A otkriven je i razlog dolaska.

Ne, neće se Usyk boriti, u Hrvatskoj - barem za sada - zasad neće u ring! Pravi razlog dolaska obitelji Usyk u Zadar je to što se na Višnjiku održava Svjetski kup mažoretkinja na kojem nastupa njegova kćerkica Jelisaveta!

  • +8
Anthony Joshua - Oleksandr Usik Izvor: Profimedia / Autor: Nick Potts / PA Images / Profimedia