SVE DOGOVORENO

Senzacionalan rasplet za bivšeg hrvatskog izbornika; preuzima jednu od najboljih momčadi svijeta...

12.04.2018 u 22:59

Bionic
Reading

Hrvatski stručnjak Niko Kovač mogao bi napraviti veliki iskorak u svojoj trenerskoj karijeri. Njemački mediji smatraju da je sve dogovorio s Bayernom

Jupp Heynckes na kraju sezone napušta klupu njemačkog prvaka te se vraća u mirovinu, a na njegovo mjesto dolazi – Niko Kovač. Barem tako tvrde u Njemačkoj!

Bivši hrvatski kapetan i izbornik proteklih mjeseci često se puta spominjao kao jedan od najizglednijih kandidata za trenersku funkciju u bavarskom divu, a Bild je uvjeren kako će ova priča u ljeto završiti pozitivno za Niku Kovača.

  • +6
Bundesliga, Borussia Dortmund - Eintracht Frankfurt Izvor: Pixsell / Autor: EXPA/ Eibner/ Mario Hommes

Novinar toga medija piše da su Bayern i hrvatski trener sve dogovorili i da će od sljedeće sezone najbogatija i najkvalitetnija momčad Njemačke biti vođena od Kovača koji je od 2001 do 2003. i igrao za najtrofejnijeg bundesligaša.

Niko Kovač trenutačno je na klupi Eintrachta iz Frankfurta kojeg je 2016. prvo spasio od ispadanja, a zatim ga odmah sljedeće godine pretvorio u klub koji se bori za pozicije koje vode u Europu.

Što se tiče Bayerna, tu se sve zna, riječ je o jednom od najmoćnijih klubova svijeta s ogromnim proračunom koji je u povijesti osvojio 28 puta njemačko prvenstvo, ima u vitrinama 18 domaćih Kupova, pet naslova u Kupu/Ligi prvaka...

Bayern - Sevilla Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia