JASNA PORUKA

Mario Mandžukić 'zapalio' društvene mreže; hrvatski napadač priča dana u Liverpoolu!

12.04.2018 u 19:18

Bionic
Reading

Bitku za polufinale Lige prvaka između Real Madrida i Juventusa pozorno su pratili u Liverpoolu koji je svoj posao obavio u utorak. I navijači 'redsa' ostali su oduševljeni Marijom Mandžukićem

Da je 'stara dama' napravila senzaciju na Santiago Bernabeu i nadoknadila 0:3 iz prve utakmice navijači talijanskog prvaka slavili bi hrvatskog napadača. Super Mario je bio stvarno super, po običaju požrtvovan, agresivan i rastrčan, ali je ovoga puta i zabijao. Dva puta je smjestio loptu iza leđa Realovog vratara i tako doveo Juventus korak do malog čuda.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Talijanski sastav na kraju nije prošao dalje, no utakmica se pratila na 'Otoku', posebno u Liverpoolu, jer su Real i Juventus bilo potencijalni suparnici engleskom predstavniku u polufinalu.

I jedan čovjek na terenu oduševio je 'redse', a to je naš Mandžukić. Twitter se zapalio od pohvala prema hrvatskom golgeteru, a mnogi su sugerirali treneru Liverpoola Jürgenu Klooppu da obavezno u ljetnom prijlaznom roku kupi Super Marija, jer osim Roberta Firmina nemaju napadača takvog profila.

  • +10
Real Madrid - Juventus (uzvrat četvrtfinala Lige prvaka) Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Klopp bi obožavao Mandžukića', 'Ako Mandžukić u ljeto napušta Juve, Liverpool bi trebao krenuti po njega. Može držati loptu, napadati duboko, igrati na krilu. Naporno radi, kakav igrač', 'Volio bih Mandžukića u Liverpoolu. Ne bi ni koštao puno, a zna kako je to ulaziti s klupe', 'Uvijek bi želio Mandžukića prije Dybale, pravi centarfor, igrač za velike utakmice'..., samo su neki postovi u kojima se veliča hrvatski igrač te se traži od uprave Liverpoola da krene u akciju.