PONEKAD JE BOLJE ŠUTJETI

Kakav lik; u verbalni sukob Reala i Juvea upleo - Barcelonu; zbog ovih riječi 'eksplodirala' cijela Katalonija!

12.04.2018 u 18:22

Bionic
Reading

Real Madrid se plasirao u polufinale nakon što je prošao Juventus zahvaljujući penalu u trećoj minuti sudačke nadoknade na Santiago Bernabeu što je izazvalo bijes u Italiji, a Marcelo je u cijelu priču uspio uplesti i – Barcelonu

Marcelo je 11 godina u Madridu, u Realu je postao nezamjenjiv na lijevom boku iako je znao biti suočen sa žestokim kritikama. U tom razdoblju osvojio je četiri prvenstva, po tri Lige prvaka, Svjetska klupska prvenstva, Superkupa Uefe, Španjolska superkupa te dva Kupa kralja.

  • +10
Real Madrid - Juventus (uzvrat četvrtfinala Lige prvaka) Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Smiješi mu se i novi trofej, jer se Real probio u polufinale Lige prvaka, ali na način o kojem priča cijeli svijet, a nogometna javnost podijeljena je oko penala koji je presudio ukupnog pobjednika.

>> Totalni kaos između velikana; izjave braniča Jueva koji je skrivio 'penal' razbjesnit će Madrid

Bijes s Apeninskog poluotoka je velik, u Juventusu se ne mogu pomiriti s ispadanjem, a što na sve kaže Brazilac? E, pa on je u cijeli sukob na relaciji Real – Juventus uspio ubaciti i najomraženijeg rivala 'kraljevskog kluba' – Barcelonu.

'Učinili smo sve da prođemo. Ono što se dogodilo Barceloni nije se moglo dogoditi nama, jer mi smo Real Madrid. A penal je čist kao suza', jasan je bio Marcelo, a zbog njegove izjave 'eksplodirala' je Katalonija i samo se čekaju reakcije Barcelone na ove provokativne riječi Realovog braniča.

Dakle, Marcelo je uspio nemoguće, u verbalna prepucavanja Realovh i Juventusovih igrača, navijača i čelnika on je uspio otvoriti novu 'frontu' s Barcelonom. Šutnja je ponekad zlato.