na sp s novim izbornikom

Senzacija! Legendarni Brazilac poželio voditi srpsku reprezentaciju

15.11.2017 u 06:57

Bionic
Reading

Legendarni brazilski reprezentativac te igrač koji je godinama nosio dres madridskog Reala, Roberto Carlos, ovih dana boravi u Srbiji

Srpska nogometna reprezentacija uvjerljivo je prošla kroz svoju kvalifikacijsku skupinu te nakon osam godina izborila nastup na velikom natjecanju. No izbornik Slavoljub Muslin za taj je uspjeh dobio - otkaz.

  • +3
Kvalifikacije za SP 2018., Srbija - Gruzija Izvor: Reuters / Autor: MARKO DJURICA

Naravno, sada se u Srbiji govori o njegovom nasljedniku i upitno je hoće li Mladen Krstajić, koji je vodio reprezentaciju u prijateljskoj utakmici protiv Južne Koreje, i dalje ostati na njezinom čelu.

A kako se u Beogradu ovih dana pojavio Roberto Carlos, legendarni Brazilac ubojitog udarca te jedan od najslavnijih igrača Realove povijesti, čiji je dres nosio 11 godina, krenule su špekulacije.

Istina, njih je potaknuo i sâm Brazilac, koji je prema informacijama iz njemu bliskih krugova tek kurtoazno odgovorio - možda jednog dana.

No nakon ovih odgovora u Srbiji su već u transu.

'Srbija ima odlične igrače i svakome bi bilo zadovoljstvo trenirati ih. Svatko tko voli nogomet taj ga i prati, a ja gledam i srpsku ligu. Znam neke igrače i sviđa mi se stil koji se forsira u Srbiji', izjavio je Carlos koji polaže za UEFA-inu trenersku licencu u Beogradu.

'Još ne govorim srpski, ali ću naučiti. Bio sam u mnogim zemljama, Španjolskoj, Rusiji, Turskoj, Italiji, ali ovdje je drugačija kultura, ljudi se sjajno odnose prema meni, uživam ovdje', poručio je Brazilac.