ISKRENI AMERIKANAC

Sampras otvorio dušu; evo što je sve rekao o Đokoviću

07.06.2016 u 17:02

Bionic
Reading

Ne prestaju dolaziti pohvale na račun Novaka Đokovića nakon što je srpski tenisač osvojio Roland Garros, jedini veliki trofej koji mu je nedostajao u bogatoj karijeri. Sada su komplimenti stigli od legendarnog Petea Samprasa

Sampras je osvojio 14 grand slamova, jednako kao i Rafael Nadal, a na vrhu je Roger Federer sa 17. No svu trojicu mogao bi nadmašiti Novak Đoković koji je u ovome trenutku došao do brojke 12 i trenutačno su u njegovom vlasništvu i Wimbledon, Roland Garros, US Open i Australian Open.

Bivši američki tenisač nije ni najmanje ljubomoran na Đokovićeve uspjehe, o Srbinu i danas, kao i prije par mjeseci, ima samo riječi hvale.

'On je na vrhuncu, ove dvije-tri godine su jedne od najboljih u povijesti tenisa. Jako je talentiran, najbolje se kreće na svijetu, žestoko se bori, ima sjajne poteze i velik servis. Ima sve, a psihički je jak kao bik', rekao je Sampras i nastavio s komplimentima:

'Odigrao je neke od najvećih mečeva u povijesti. Svaki turnir na kojem je igrao on je dolazio u finale. Postavio je fantastične brojke. Divim mu se što je tako dosljedan.'