povratak svom gradu

Sammir sa stilom predstavljen kao novi igrač Lokomotive: Vraćam se, Zagrebe, tebi...

03.09.2019 u 16:22

Bionic
Reading

Bivši miljenik navijača Dinama, Brazilac Sammir u novoj će sezoni nositi dres Lokomotive, u koju dolazi nakon neuspješnih epizoda u Kini, Brazilu i Španjolskoj...

Nekoć glavna uzdanica 'modrih' u HT Prvoj ligi i europskim natjecanjima, danas čovjek koji bi trebao pogurati 'lokose' u kvalifikacije za Europsku ligu sljedećeg ljeta.

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Jorge Sammir vratio se s 32 godine u hrvatski nogomet, nakon neuspješnih epizoda u Španjolskoj, Kini i Brazilu te jednog povratka u Dinamo koji nije prošao prema očekivanjima.

Lokomotiva ga je predstavila ovog utorka sa stilom, uz popularnu 'Vraćam se, Zagrebe, tebi' pjesmu.

Sammir definitivno još nije za nogometnu mirovinu, gledajući samo godine, ali morat će dokazati da je još uvijek spreman raditi i trenirati kako bi igrao na nivou potrebnom da bi 'lokosi' ostali u samom vrhu ljestvice HT Prve lige, gdje se nakon sedam odigranih kola i nalaze.

Brazilac će biti svojevrsna zamjena za talentiranog Ivanušeca koji je otišao u Dinamo, ali mnogo je upitnika oko ovog posla, jer nitko zapravo nije siguran ima li Sammir i dalje ono što je potrebno za igranje vrhunskog nogometa...