brbić otvoreno

Predsjednik Hajduka ide na sastanak s HNS-om: Problemi se neće riješiti preko noći

02.09.2019 u 19:23

Bionic
Reading

Predsjednik Uprave Hajduka Marin Brbić u ponedjeljak je izjavio kako je glavni cilj kluba ove sezone ostvariti plasman u HNL-u koji će mu omogućiti kvalifikacije za Ligu prvaka sljedeće sezone te je radi tog cilja na posudbu do kraja sezone iz Cagliarija došao hrvatski reprezentativac Filip Bradarić.

'Filip Bradarić je od danas s nama, on je hrvatski reprezentativac s velikim iskustvom i vjerujem kako će nam pomoći da dođemo do cilj kojeg želimo. On nam dolazi na posudbu do kraj sezone', rekao je Brbić na konferenciji za novinare na kojoj je također kazao kako je Darko Nejašmić produžio ugovor s Hajdukom do 2023. godine.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo

Brbić je izvijestio novinare kako je Hajduk dobio poziv od Splitsko-dalmatinskog Županijskog nogometnog saveza za sastanak u utorak s predstavnicima Hrvatskog nogometnog saveza .

'Na ovom će sastanku Hajduk sudjelovati kao promatrač jer tako propisuju propozicije Uefe, ali ćemo iznijeti svoje stavove i mišljenja', kazao je Brbić i najavio kako će se na tom sastanku razgovarati i o reorganizaciji sudačke organizacije, što je i jedan od zahtjeva Hajduka.

'Problemi u odnosima Hrvatskog nogometnog saveza i Hajduka traju godinama i svjesni smo da se neće riješiti preko noći. Ove razgovore nastavit ćemo s jasnim stavovima - poboljšati odnose u hrvatskom nogometu na svim razinama, od udruge prvoligaša do sudačke organizacije', poručio je Brbić istaknuvši kako Hajduk čini sve što je u njegovoj moći da promijeni stanje i odnose u hrvatskom nogometu na boljitak svih klubova.

  • +19
Hrvatski telekom Prva liga, 7. kolo, HNK Hajduk - GNK Dinamo Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX