liga prvaka

Šahtar strašnim golom do pobjede, Mourinho u Sevilli dobio što je htio!

21.02.2018 u 22:38

Bionic
Reading

U prvim utakmicama osmine finala Lige prvaka Sevilla i Manchester United odigrali su bez golova, dok je Šahtar svladao Romu preokretom kod kuće, zahvaljujući krasnom pogotku Freda iz slobodnjaka...

Nakon što smo svjedočili pravim golijadama u prvih šest utakmica osmine finala Lige prvaka, ove srijede napokon smo vidjeli i jednu tvrdu u kojoj se malo toga događalo.

  • +3
Liga prvaka, osmina finala: Sevilla - ManUtd Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Naravno da je dio nje bio Jose Mourinho, poznat po 'parkiranju autobusa', a u gostima protiv Seville njegova momčad odigrala je još jednu defanzivnu utakmicu i ostala neporažena.

Da Manchester United ode iz Andaluzije bez primljenog pogotka najzaslužniji je David de Gea koji se istaknuo s nekoliko odličnih obrana, a način na koji je zaustavio Muriela koji je u sudačkoj nadoknadi prvog dijela pucao glavom iz blizine bio je zaista fenomenalan.

Šahtar i Roma odigrali su puno bolju utakmicu, a posebno impresivni bili su golovi domaćina. Poveli su Rimljani preko Cengiza u 41. minuti , a onda je Ferreyra izjednačio odličnim solo prodorom u 52. minuti.

Za potpuni preokret pobrinuo se Fred u 71. minuti, fantastičnim pogotkom točno u rašlje iz slobodnjaka.

Uzvratne utakmice igraju se za tri tjedna.

Liga prvaka, osmina finala:

Sevilla - ManUtd 0:0

Šahtar - Roma 2:1 (Ferreyra 52, Fred 71 / Cengiz 41)