'SLATKA' KAZNA

Ruski savez kaznio Bilića s 30 tisuća rubalja

26.09.2012 u 21:43

Bionic
Reading

Bilićev Lokomotiv iz Moskve je gostovao u sklopu 9. kola kod lidera ruskog prvenstva Tereka, te slavio s uvjerljivih 3-0. S obzirom na veliku pobjedu, Biliću zasigurno neće biti teško isplatiti 30 tisuća rubalja (745 eura) zbog 'neprimjerenog' ponašanja za vrijeme utakmice

Bivši izbornik nogometne reprezentacije Hrvatske Slaven Bilić kažnjen je s 30 tisuća ruskih rubalja od strane Disciplinske komisije Ruskog nogometnog saveza zbog kršenja pravila na utakmici 9. kola tamošnjeg prvenstva.

Bilićev Lokomotiv iz Moskve je gostovao u sklopu 9. kola kod lidera ruskog prvenstva Tereka, te slavio s uvjerljivih 3-0. S obzirom na veliku pobjedu, Biliću zasigurno neće biti teško isplatiti 30 tisuća rubalja (745 eura) zbog 'neprimjerenog' ponašanja za vrijeme utakmice.

Naime, Bilić je kažnjen jer je za vrijeme susreta, unatoč upozorenju četvrtog suca, nekoliko puta izlazio iz svog trenerskog prostora kako bi davao upute svojim igračima.

Recimo i da je Terek kažnjen s tek 20 tisuća rubalja (500 eura) zbog toga jer su navijači bacali upaljače, kovanice i ostale 'rekvizite' po gostujućim nogometašima za vrijeme susreta.