FIFA_SP_2018.svg

EUFORIJA OKO IVICE

Rusi ludi za Dalićevim pomoćnim trenerom: Najradije bi ga odmah preoteli Hrvatskoj!

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 13.06.2018 12:56
  • Objavljeno 12.06.2018 u 06:41
Bionic
Reading

Novinar Sovsporta Konstantin Bjeljukov izvješava kako je Ivica Olić bio glavna zvijezda prvog treninga hrvatske reprezentacije na stadionu Arena Roščino, a s tribina su ga molili da se vrati u moskovski CSKA...

Dolazak hrvatske reprezentacije i prvi dan proveden u kampu Šumska rapsodija u mjestu Iličevo izazvao je veliko zanimanje ruske javnosti, a njihovi mediji pišu iznimno pozitivno o svemu što se zasad događa oko Dalićeve izabrane vrste.

  • +4
Trening hrvatske nogometne reprezentacije u Iličevu Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'Hrvatska je donijela samo pozitivu!', zaključuje dnevnik Sport Ekspress nakon što su naši reprezentativci dopustili lokalnim dječacima da istrče na teren i s njima zaigraju.

Novinar pak Sovsporta Konstantin Bjeljukov detaljno izvještava o svemu što je proživio prvog dana u Iličevu te naglašava kako je veću euforiju od Luke Modrića i ostalih hrvatskih zvijezda izazvao Dalićev pomoćni trener.

Radi se naravno o Ivici Oliću koji je proveo četiri sezone u moskovskom CSKA, a svojom srčanošću osvojio je tamošnju javnost koja nije zaboravila sve što ostvario s klubom, uključujući tri osvojena prvenstva i Kup UEFA 2005. godine.

'Nakon dodavanja s djecom, krenula je igra 'ševe' i tu je zvijezda postao Ivica Olić koji je bio najbolji. Gurao je loptu kroz noge mladim nogometašima,' naglašava Bjeljukov i napominje kako je svaki potez hrvatskog pomoćnog trenera bio popraćen ovacijama petstotinjak gledatelja.

'Na tribinama je bilo Modrićevih fanova, ali Olić nije imao konkurenciju, njegovo ime skandirale su cijele tribine, a vođa navijača sve je završio pozivom: Ivica, vrati se u CSKA,' piše novinar Sovsporta koji se odlično zabavio u hrvatskom kampu.

Rusi bi najradije odmah preoteli Olića i uzeli ga k sebi, ali Zlatko Dalić ga neće samo tako pustiti...

ODLAZAK U RUSIJU SA STILOM

Hrvatska otputovala na SP; reprezentativci izgledali poput manekena, uvjerite se sami!

Pogledaj galeriju
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal