prvi trening u kampu

Mlade Ruskinje se divile hrvatskim zvijezdama u akciji, dječaci s njima i zaigrali

11.06.2018 u 21:32

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativci odradili su ovog ponedjeljka svoj prvi trening na ruskom tlu koji je bio otvoren za javnost i protekao u vrlo dobroj atmosferi...

Bliži se subotnja utakmica Hrvatske i Nigerije u Kalinjingradu, a naši reprezentativci ovog su ponedjeljka stigli u svoj kamp Šumska Rapsodija u mjesto Iličevo te u kasnim popodnevnim satima odradili i prvi trening.

  • +4
Trening hrvatske nogometne reprezentacije u Iličevu Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Dalićevu družinu na malom stadionu Arena Roščino imalo je priliku gledati nekoliko stotina gledatelja, jer trening je bio otvorenog tipa, a samim time nije bio najozbiljnijeg karaktera.

Policijske provjere bile su temeljite što pokazuje da Rusi ne želi ništa prepustiti slučaju na ovom Svjetskom prvenstvu.

Uz teren su se čak našle i navijačice koje su se divile zvijezdama Reala, Barcelone, Intera, Juventusa i Milana te su iskoristile priliku mobitelom ovjekovječiti ovaj trening, dok su lokalni dječaci odjeveni u hrvatske dresove čak i dobili priliku izmijeniti pokoje dodavanje s Mandžukićem, Modrićem i ostalima, što je naišlo na pohvale ruskih medija.

Prvi trening u Rusiji naša je ekspedicija uspješno odradila, a što će se više bližiti početak SP-a, to će Dalić povećavati taktičke zahtjeve pred svojim igračima i rad će biti sve ozbiljniji...