TKO SE ZADNJI SMIJE

Ronaldo zabio hat trick i odgovorio Blatteru

31.10.2013 u 09:54

Bionic
Reading

U fantastičnom dvoboju španjolske lige Real je na svom Bernabeuu svladao Sevillu s pomalo nestvarnih 7:3, a tri je gola zabio Cristiano Ronaldo

Ronaldo je nedavno bio tema koju je predjednik Sepp Blatter iskoristio kao pokušaj satire. Glumio je netalentirani glumac iz Švicarske portugalskog velikana ismijavajući njegov 'leadership' i komentirajući enormnu količinu gela koju koristi. Sve, naravno, u svrhu dodatnog uveličavanja Lionela Messija kojega je nazvao sinom kojega bi svaki otac poželio.


Ronaldo se šefu krovne organizacije nije libio odgovoriti putem svog službenog glasila na facebooku, a jučerašnji prvi od tri gola iskoristio je kako bi salutirao. Nema dvojbe kome je ovo bilo upućeno, a Ronaldo ima sreće što nije rođen na trustome Balkanu pa nitko njegov potez ne povezuje s ovim ili onim totalitarnim rješenjima iz prošlosti.

Ronaldo je s nova tri gola prestigao legendarnog Ferenca Puskasa i došao na peto mjesto svih vremena Realovih ligaških strijelaca. Cristiano je sada na zbiru od 158 golova u samo 146 nastupa. Sljedeći na ljestvici je Hugo Sanchez sa šest golova više, a vodeći Raul (228) ima 70 golova više i može biti miran još otprilike sezonu i pol ako Ronaldo ostane u svom nadnaravnom ritmu.