POBUNA U SVLAČIONICI

Ronaldo razbjesnio upravu Reala: Nije to smio napraviti!

03.09.2014 u 09:48

Bionic
Reading

Nakon što je Cristiano Ronaldo javno kritizirao politiku transfera uprave Reala, španjolski mediji tvrde kako je predsjednik Florentino Perez bijesan na njega, ali i na trenera Carla Ancelottija, jer misle za sebe da su iznad kluba…

Podsjetimo, Ronaldo je rekao kako ne bi povukao iste poteze tijekom ovog prijelaznog roka da vodi Real Madrid. Pri tome je mislio ponajviše na prodaju Angela di Marije u Manchester United, ali i nedolazak rasnog napadača poput Falcaa te kupovine Jamesa i Kroosa.

Kako piše El Mundo Deportivo, ta je izjava silno razbjesnila predsjednika Florentina Pereza, jer je svjestan da se 90% svlačionice slaže s Portugalcem, a također i trener Carlo Ancelotti. Posebno ga muči jer je to rekao čovjek koji je bio zaštitni znak njegove transferne filozofije i bivši najskuplji transfer svijeta.

Perez je ljutit i na trenera Ancelottija koji se također usprotivio prodaji Di Marije, a smeta mu i što ne koristi prošlogodišnja skupa pojačanja, mlade Španjolce Isca i Illaramendija. Nakon debakla u San Sebastianu, predsjednik je iskoristio priliku da treneru i igračima poruči da nisu iznad kluba i da se moraju više koncentrirati na svoj posao.

Među onima koji su stali na stranu uprave je i branič Sergio Ramos.

'Svatko može imati svoje mišljenje i to treba poštivati. Ne želim ocjenjivati izjave Cristiana niti ijednog drugog igrača. Ali pripadamo ovom klubu i tu se ništa ne može učiniti. Moje mišljenje ostaje samo za mene u ovom trenutku. Pripadamo Real Madridu i moramo se pridržavati njegovih pravila,' rekao je španjolski reprezentativac, junak prošlosezonskog finala Lige prvaka.