VELIKI PROBLEMI 'KRALJEVA'

Ronaldo poslan na dugi odmor, Real je sada jako ranjiv!

31.08.2014 u 09:42

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo dobio je tri tjedna odmora koji bi mu trebali pomoći da pronađe staru formu i neće igrati ove nedjelje protiv Real Sociedada...

Ancelotti će po prvi put ove sezone morati složiti momčad bez svoje najveće zvijezde, nezamjenjivog najboljeg igrača prošlogodišnje sezone po izboru UEFA-e. Iako je zabio protiv Seville u europskom Superkupu i protiv Cordobe na otvaranju Primere, Ronaldo se muči sa svojom formom, djeluje fizički loše i već pet mjeseci traži pravu formu.

Baš zbog toga su se u Realu odlučili dati mu tri tjedna odmora, s obzirom da ga je i portugalski izbornik odlučio poštedjeti sljedeći tjedan.

'Ronaldo nije među putnicima u San Sebastian. Želimo da se odmori i bude spreman za novi okršaj s Atleticom i za Ligu prvaka,' potvrdio je na presici Carlo Ancelotti.

Real će tako biti iznimno ranjiv ove nedjelje kod Sociedada. Vidjeli smo na kraju prošle sezone kako to loše izgleda kada Portugalca nema ili igra ozlijeđen. Velika prilika za domaćine, koji su u prvom kolu iznenađujuće izgubili od Eibara i treba im dobar rezultat da se vrate u mirne vode sredine ljestvice Primere...