prsten i zlatni lanac

Ronaldo, koliko si stvarno 'težak'? Hm, samo na lijevoj ruci oko 750.000 eura...

30.12.2019 u 09:32

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo po šesti je put u karijeri dobio nagradu Globe Soccer Awards za najboljeg nogometaša godine na svečanosti koja je održana u Dubaiju. A Portugalac je pažnju privukao odabirom nakita kojeg je ponosno pokazivao. Tek da znate cijenu...

Da se razumijemo, Cristiano Ronaldo jedan je od najbolje plaćenih sportaša u povijesti. Portugalac je doslovno 'tvornica novca' i stvarno zna uživati u luksuzu.

Tako se Ronaldo u Dubaiju ukazao u najboljem i najblještavijem izdanju. Sve je prisutne osvajače nagrada na Globe Soccer Awards doslovno zasjenio kad je samo ispružio - lijevu ruku.

Da, Ronaldo je samo na ljevici nosio nakit vrijedan oko 750.000 eura ili nešto više od pet i pol milijuna kuna! Okitio se Portugalac s dva prstena - jedan je već viđeni zaručnički prsten s dijamantom, a drugi je blještavi 'pečatnjak' optočen dijamantima.

No, luksuzu na lijevoj ruci Cristiana Ronalda tu ipak nije kraj jer oba je prstena zasjenio je Rolex GMZ-Master Ice sat koji je s vremena na vrijeme kao slučajno zabljesnuo na njegovom zapešću. Ne treba isticati kako je i ovaj 'mjerač vremena' od bijelog zlata prekrivan dijamantima, a najjeftinija varijanta ovog sata može se nabaviti za 'samo' 470.000 eura!

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Franka Batelić, Dani Olmo, Zlatko Hasanbegović, Ivan Mrvoš…

U paketu s Rolex GMZ-Master Ice - uz 'simboličnu' nadoplatu - ide i set nakita kojeg čine dodatni remen za sat, narukvica, prsten, lančić i broš. U takvom 'kompletiću' cijena se diže i do 650.000 eura... Uvjereni smo da je Ronaldo 'riskirao' i da ima sve nabrojano.

'Zahvaljujem svojoj obitelji, svojoj djevojci, sinu Cristianu, djeci koja me čekaju kod kuće, agentu, rodbini u Portugalu, prijateljima, mojim suigračima iz Juventusa i Portugala. Velika je čast biti ovdje i primiti ovu nevjerojatnu nagradu. Nadam se da ću i sljedeće godine biti ovdje i dobiti ovu nagradu, naravno. Hvala svima i sretna Nova godina', kazao je napadač portugalske reprezentacije i Juventusa koji je ove godine slavio ispred Messija, Virgila van Dijka i Mohameda Salaha.

Globe Soccer Awards zajednički organiziraju Europsko udruženje nogometnih agenata (EFAA) i Udruženje europskih klubova (ECA), a Ronaldo je slavio već šesti put, dok su po jednom nagradu osvajali Leo Messi, Radamel Falcao i Franck Ribery.