ovo je bilo bahato...

'Skromni' Cristiano Ronaldo lijepoj talijanskoj voditeljici priznao: Vrlo sam inteligentan i nemam mane

27.12.2019 u 11:37

Bionic
Reading

Portugalac je gostovao u emisiji Dilette Leotte 'Linea Diletta' na kanalu DAZN, a već je tradicionalno ispao pretjerano samouvjeren i bahat. Svi su primijetili kako je posebno takav kad se nađe u društvu atraktivnih novinarki

Diletta Leotta ugostila je Cristiana Ronalda u svojoj emisiji 'Linea Diletta' na kanalu DAZN, a Portugalac se potpuno opustio u društvu atraktivne novinarke koja ga je 'rešetala' zanimljivim pitanjima.

Otkrio je tako Ronaldo koji mu je trofej u karijeri najdraži...

'Osvajanje Europskog prvenstva s Portugalom 2016. godine! To je najvažniji trofej u mojoj karijeri. Smijao sam se, plakao, bilo je tu puno emocija', kazao je Ronaldo i otkrio:

'Nakon utakmice sam se napio. Dehidrirao sam, možda jer sam previše plakao i nakon samo jedne čaše šampanjca sam bio pijan. Inače ne pijem, ali ovo je bila posebna prilika...'

A koji mu je najdraži gol u karijeri?

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Jelena Rozga, Zlatko Dalić, Mislav Oršić, Predrag Štromar…

'To su one škarice kojima sam zabio gol Juventusu dok sam igrao za Real Madrid. Poseban gol, na posebnom stadionu, protiv posebnog kluba. I publika mi je pljeskala. Bila je to baš posebna večer za mene', kazao je Portugalac koji na kraju ipak nije mogao protiv sebe.

Ronaldo je tako već tradicionalno ispao pretjerano samouvjeren i za mnoge nevjerojatno bahat. Svi su primijetili kako je takav posebno kad se nađe u društvu atraktivnih novinarki, što Diletta Leotta svakako i je.

Lijepa je talijanska novinarka upitala Ronalda o njegovim manama i vrlinama, no ovakav odgovor zasigurno nije očekivala.

'Vrlo sam inteligentan i nemam mane! Uvijek sam profesionalac.', ispalio je Cristiano Ronaldo. Tako tipično za njega...

  • +5
Serie A, Juventus - Sassuolo Izvor: EPA / Autor: ALESSANDRO DI MARCO