EUFORIJA NA KANTRIDI

'Rijeka je pobijedila u utakmici koja će se pamtiti!'

06.04.2014 u 21:47

  • +8

MAXtv 1. HNL, 29. kolo, HNK Rijeka - HNK Hajduk

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic

Bionic
Reading

Trener Rijeke Matjaž Kek bio je iznimno zadovoljan onime što su njegovi igrači pokazali na terenu u derbiju MAXtv Prve lige na Kantridi protiv Hajduka…

Podsjetimo, Riječani su stigli do uvjerljive 4:1 pobjede u kojoj su po dva gola zabili Krstanović i Sharbini, a ključan trenutak susreta bilo je isključenje Maloče i kazneni udarac početkom drugog dijela, nakon kojeg se gosti više nisu uspjeli nametnuti na terenu.

'Pobijedili smo zasluženo, odigrali smo dobru utakmicu protiv jednog kvalitetnog protivnika kojem nismo dali da se razmaše. Zbog ambijenta mi je drago da smo ovako odigrali utakmicu. Znao sam da znaju, da mogu i danas su to pretočili u jednu utakmicu koja će se pamtiti. Ovo je velika pobjeda za navijače, a i potvrda da igrači rade kvalitetno i da žele igrati i uživati u nogometu,' izjavio je zadovoljni Matjaž Kek nakon susreta te dodao:

'Puno nam je igrača falilo, ali ja sam prezadovoljan kako su reagirali igrači koji su ušli. Nije lako dati Hajduku četiri gola. Stvarno mi je drago da je bilo super korektno na terenu i nek se vidi da se uHrvatskoj igra kvalitetan nogomet.'

S druge stran, Igor Tudor nije zadovoljan kako je momčad reagirala u drugom dijelu.

'Bila je to jedna utakmica do isključenja Maloče, a druga nakon toga. To isključenje je previše utjecalo na moje igrače, neshvatljivo su potonuli, kao da igraju s tri igrača manje. Zbog toga sam ljut. To je stvar karaktera, godina, ali na to sam posebno ljut,' priznaje trener splitskog kluba kojeg čeka gradski derbi u sljedećem kolu protiv RNK Splita, dok Rijeka igra s vodećim Dinamom.