DERBI NA RUJEVICI

Rijeka alarmirala navijače; Mamića bod ne bi zadovoljio

18.04.2016 u 14:22

Bionic
Reading

Dinamo, vodeća momčad MAXtv Prve lige u sklopu 32. kola u utorak 19.4. (Arenasport 3, 20:00) gostuje kod Rijeke na Rujevici. S pravom se ta utakmica naziva odlučujućom u borbi za titulu prvaka

U taboru Dinama, koji trenutačno ima četiri boda prednosti, vesele se derbiju na krcatom malenom stadionu na Rujevici protiv drugoplasirane momčadi MAXtv Prve lige.

'Veselimo se utakmici, ambijentu i punom stadionu. Naravno da u toj utakmici želimo potvrditi što znamo, a to je da smo najbolja ekipa u Hrvatskoj. To možemo najbolje napraviti pobjedom', kazao je trener Dinama Zoran Mamić dodavši:

'Rijeka igra agresivno, čvrsto, ne daju protivniku prostora. Posebno na početku utakmice, ali naravno da dosta toga ovisi i o nama. Rijeka ima puno dobrih pojedinaca i kao momčad dobro djeluju; to im je i najveća kvaliteta.'

Trener Mamić potvrdio je kako će Dinamo na Rujevici igrati na pobjedu.

Kako i gdje gledati MAXtv Prvu ligu?

Sve utakmice MAXtv Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport), a prijenosi će biti dostupni i putem usluge PPV i MAXtv To Go te na pay per view online servisu match.tportal.hr.

'Ne bi me zadovoljio bod. Naravno da bismo bili korak bliže naslovu u slučaju remija, ali u igri je još dosta bodova i moramo i ovu i sve utakmice odraditi na visokom nivou. Ništa ne znači pobjeda u Rijeci ako izgubimo bodove negdje drugdje', kazao je Mamić potvrdivši kako za momčad konkurira i Marko Pjaca koji se oporavio od teške ozljede.

S druge strane, HNK Rijeka kao domaćin, prema službenoj web-stranici, društvenim mrežama i lokalnim medijima poziva sve navijače da na utakmicu dođu u bijelom te ponesu šalove.

'Rujevica će grmjeti protiv Dinama u novom pohodu riječkih nogometaša po novu veliku pobjedu. Želja svih je da se nakon Dinama zaostatak smanji na samo jedan bod i na taj način prvenstvo u završnici učini dodatno zanimljivim', piše na klupskim stranicama čime su pokušali alarmirati sve prave navijače.

Dakle, sudeći prema najavama čeka nas pravi spektakl na Rujevici koja će biti pravi bijeli vulkan.