KUHALO SE PROŠLOG LJETA

Real spremio lovu za još jednog 'kapitalca' iz Uniteda

22.01.2014 u 18:24

Bionic
Reading

Wayne Rooney uoči ove sezone bio je na izlaznim vratima Manchester Uniteda. Dugo se špekuliralo kako će engleski reprezentativac napustiti 'vragove', no na kraju je ipak ostao na Old Traffordu. Međutim, čini se da je njegova epizoda u Unitedu ipak sve bliže kraju

Potvrđuje to i odluka Unitedovih čelnika da će Rooneyja pustiti iz kluba, ali samo ako će mu sljedeća destinacija biti inozemstvo. I zato je Real već pripremio 25 milijuna funti kako bi ga na ljeto doveo na Santiago Bernabeu.

Uprava Reala želi tijekom ljeta dovesti jednog napadača, a otočki mediji pišu da je Rooney glavna meta 'kraljevskog kluba'. Real je bio zainteresiran i za Sergija Agüera iz Manchester Cityja, ali on ima ugovor s klubom do 2017. godine. U 'kraljevskom klubu' navodno su razmišljali i o Luisu Suarezu odnosno Radamelu Falcau.

Rooney je prošlog ljeta u više navrata izrazio želju da napusti Old Trafford, ali uprava kluba nije ga željela prodati. Rooney je dosad za United odigrao 424 utakmice i postigao 208 golova.

Podsjetimo, Real je Unitedu prije nekoliko sezona 'ukrao' i Cristiana Ronalda.