RADNO NA BERNABEU

Real Madrid u novoj ofenzivi; evo kakvu je ponudu 'kraljevski klub' sad složio kako bi si ispunio svoju veliku želju

29.11.2019 u 14:37

Bionic
Reading

Real Madrid ne odustaje od Paula Pogbe, pokušat će ga dovesti u zimskom prijelaznom roku, a iz 'kraljevskog kluba' sada su smislili novu ponudu s kojom žele slomiti otpor Manchester Uniteda

Prošlo ljeto Real je proveo u lovu na francuskog reprezentativca, na pojačanja je potrošio više od 300 milijuna eura, ali Pogbu nije uspio dovesti. Manchester United je ostao čvrst u svojem stavu da njihova zvijezda nije na prodaju odnosno da može otići samo za oko 188 milijuna eura.

No interes Madrižana nije prestao, trener Zinedine Zidane želi pojačati konkurenciju u sredini terena, a upravo Pogbu vidi kao idealnog igrača za Real.

Prvo se govorilo kako će Real prema Old Traffordu ponuditi oko 100 milijuna eura i Garetha Balea, ali to je bila nemoguća misija, jer Velšanin ne želi napustiti Santiago Bernabeu.

  • +6
Zvijezda Manchester Uniteda Paul Pogba Izvor: EPA / Autor: PETER POWELL

Prema zadnjim informacijama koje dolaze iz španjolskog velikana, u siječnju će 'kraljevi' krenuti s drugom vrstom ponude koja uključuje 85 milijuna eura u gotovini i dva igrača – veznjaka Jamesa Rodrigueza i napadača Mariana Diaza. No sumnjamo da je ovo ponuda zbog koje bi u Manchesteru pali u 'nesvijest'.