SJAJNA KOMPILACIJA

Real Madrid objavio video u kojem će uživati svi obožavatelji Luke Modrića

27.02.2024 u 10:18

Bionic
Reading

Realov veznjak Luka Modrić postigao je u nedjelju pobjednički pogodak protiv Seville, a madridski klub sada je objavio kompilaciju njegovih sjajnih pogodaka

Podsjećamo, protiv Seville (1:0) bio je to sjajan udarac izvan kaznenog prostora, a takvih sličnih golova Luka se već nadavao tijekom svoje nogometne karijere.

'Modrić je zabio sjajan pogodak koji je bio važan koliko i za Madriđane, koliko i za njega. Proteklih mjeseci osuđen na klupu, Hrvat je proživio svoj trenutak slave. Uspio je to pogotkom koji je podsjećao na onaj koji je zabio na Old Traffordu u Ligi prvaka prije gotovo 11 godina. Modrić je slavio u velikom stilu, a čak su mu i suigrači pomogli da više uživa u trenutku. Najbolja stvar kod Lukina pogotka dakle nije bila u šutu, nego u slavlju, u radosti njegovih suigrača - Rüdiger ga je podigao i ponudio tribinama Bernabéua, koje su skandirali njegovo ime', napisao je tada španjolski sportski dnevnik Marca.

A sada je Real Madrid, na platformi X objavio je kompilaciju sjajnih pogodaka koje je hrvatski veznjak postizao za bijeli dres tijekom sezona, otkako je došao u Real 2012. godine. Uživajte….