Šok u parizu

PSG ostaje bez jedne od najvećih zvijezda: Ubojiti napadač odlazi u Madrid i to potpuno besplatno

19.10.2019 u 08:15

Bionic
Reading

Edinson Cavani navodno je sve već dogovorio s Atletico Madridom i odlazi idućeg ljeta kada mu istekne ugovor

Edinson Cavani je u PSG stigao iz Napolija 2013. godine za 65 milijuna eura i odmah nastavio sa sjajnim igrama zbog kojih je i došao na radar pariškog sastava. Od tada je za PSG odigrao 283 utakmice i zabio 195 golova, te upisao 40 asistencija.

Sada je navodno vrijeme da ode iz kluba. Francuski 10Sport piše kako je Cavani već sve dogovorio s Atletico Madridom za koji će potpisati idućeg ljeta kada mu istekne ugovor sa sadašnjim klubom. Cavani je navodno bio spreman doći već ove zime, ali Diego Simeone mu je rekao neka pričeka do ljeta kada će moći besplatno promijeniti klub.

Ove sezone 32-godišnji Urugvajac je propustio osam od 12 utakmica zbog ozljede kuka koju vuče već neko vrijeme. Krenuo je s dva gola u dvije utakmice i do kraja će vjerojatno još puno golova dodati na konto, čim zaliječi ozljedu i uđe u natjecateljski ritam u potpunosti.

PSG bi tako mogao ostati bez jedne od ključnih karika, a obistine li se nagađanja da odlazi i Neymar, a možda čak i Mbappé, francuski velikan će se odjednom naći u velikim problemima s napadačkom linijom.