modrić zamijenjen

Real kod Seville doživio debakl, Luki Modriću poništen pogodak

27.09.2018 u 08:00

Bionic
Reading

Nogometaši Real Madrida nisu iskoristili iznenađujući poraz Barcelone kod Leganesa te nisu izbili na vrh prvenstvene ljestvice, jer su Luka Modrić i suigrači s uvjerljivih 0-3 (0-3) poraženi na gostovanju kod Seville.

Portugalac Andre Silva postigao je prva dva pogotka za Sevillu u 17. i 21. minuti, a Ben Yedder je iskoristio smušenost Realove obrane u 39. minuti i donio domaćinima tri gola prednosti. Pokazalo se da je to bio i konačan rezultat utakmice, iako je madridski sastav u drugom poluvremenu bio mnogo aktivniji i opasniji po domaćeg vratara.

>> Senzacija u Španjolskoj! Zadnja momčad lige u dvije minute preokrenula za pobjedu nad Barcom

Luka Modrić je čak u 54. minuti zatresao mrežu Seville, ali je pogodak dobitnika nogometnog 'Oscara' opravdano poništen zbog minimalnog zaleđa, nakon što je korištena VAR tehnologija.

U još nekoliko navrata je Modrić bio opasan po domaća vrata, ali promjene rezultata nije bilo.

  • +20
Dodjela Fifine nagrade The Best Izvor: Pixsell / Autor: Tim Goode/Press Association/PIXSELL

Kapetan hrvatske reprezentacije je u 65. minuti zaradio žuti karton, a Julen Lopetegui ga je odlučio u 70. minuti povući iz igre.

Tako je Barcelona, unatoč iznenađujućem porazu kod Leganesa, ostala na vrhu ljestvice i izjednačena na 13 bodova s Realom. Atletico je treći sa 11 bodova, a četvrta Sevilla ima ih 10, kao Espanyol i Alaves, ali ovaj posljednji uz utakmicu manje, koju će odigrati u četvrtak kad je domaćin Getafeu. U preostala dva dvoboja 6. kola sastaju se još Valladolid - Levante i Girona - Betis.