žele neymara i mbappea

Real i Barcelona odlučili jednom zauvijek završiti zvjezdanu eru PSG-a?

29.06.2019 u 13:56

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama španjolskih medija, PSG bi lako mogao ostati bez Neymara i Kyliana Mbappea tijekom ovog i sljedećeg ljeta te bi time i završila era megazvijezda pariškog kluba...

Podsjetimo, prije dvije godine katarski vlasnici PSG-a počeli su slagati momčad punu skupocjenih zvijezda s ciljem osvajanja Lige prvaka, a Neymara i Mbappea platili su čak 400 milijuna eura kako bi stvorili momčad koja će biti nepobjediva u Europi.

  • +2
Neymar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, Parižani nisu uspjeli proći niti osminu finala elitnog klupskog nogometnog natjecanja u posljednje dvije sezone pa je predsjednik Nasser Al-Khelaifi počeo sumnjati u smjer kojim je uprava krenula te je od ovog ljeta spremniji prodati razmažena skupocjena pojačanja.

Španjolski mediji javljaju kako su takve vijesti iz Pariza jedva dočekali u Barcelonu i Realu koji imaju plan 'ukrasti' dvije najveće pariške zvijezde.

Barca već ovog ljeta namjerava u svoje redove vratiti Neymara, a Mbappe koji nema namjere produžiti ugovor s PSG-om trebao bi sljedeće godine biti dostupan Realu, klubu koji želi oko njega graditi svoju budućnost.

S obzirom da niti Neymar niti Mbappe nisu sretni u Parizu, a ni vlasnici kluba s njima, ovaj scenarij itekako je izvjestan, a time bi mogao doći kraj eri megazvijezdi u PSG-u. No, Liverpool i Tottenham pokazali su ove sezone u Ligi prvaka da nije potrebno imati najskuplje nogometaše svijeta u svojim redovima da odeš do kraja u ovom natjecanju pa snovi Katarana o penjanju na europski vrh time ne moraju biti srušeni...