poželjan na otoku

Španjolci se raspisali o klubu koji postaje favorit za dovođenje Ivana Rakitića

29.06.2019 u 08:54

Bionic
Reading

Iako ga se u zadnje vrijeme povezuje s transferom Neymara iz PSG-a i vidi kao dio odštete Barcelone, dnevnik Sport piše tvrdi kako je Manchester United postao favorit za dovođenje Ivana Rakitića...

Podsjetimo, naš 31-godišnji veznjak mnogo je puta naglasio kako želi ostati u redovima Barcelone ovog ljeta, a to što je bio standardni prvotimac i kod Luisa Enriquea i kod Ernesta Valverdea ide mu u prilog.

  • +13
Ivan Rakitić - zvijezda Barcelone i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Međutim, u nogometu su igrači potrošna roba i čini se kako uprava katalonskog kluba ozbiljno razmišlja o prodaji Rakitića, a čak ga se i trener Valverde, njegov najveći obožavatelj spreman odreći ako dobije adekvatnu alternativu.

Uglavnom, Ivana se posljednjih tjedana povezuje s transferom Neymara iz PSG-a u Barcelonu, u kojem bi on bio dio odštete za skupocjenu zvijezdu i tako prešao u pariški klub koji ga je pokušavao dovesti i prošlog ljeta.

Međutim, katalonski dnevnik Sport naglašava kako je ipak Manchester United trenutni favorit za dovođenje hrvatskog reprezentativca. Navodno je klub s Old Trafforda ozbiljno zagrizao i ako se uspije dogovoriti odšteta od oko 50 milijuna eura, posao bi mogao biti dogovoren među klubovima i ostavljen Rakitiću na potpis.

Ovaj scenarij ipak je zasad u svojoj početnoj fazi i Ivan ostaje u Barceloni do daljnjeg, no bez sumnje ćemo još mnogo toga pročitati o njegovom eventualnom transferu ovog ljeta...