INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP

Real bolji od Arsenala, ali svi pričaju o teškoj ozljedi zvijezde 'kraljeva' te o izjavi Zidanea o strijelcu Baleu

24.07.2019 u 10:25

Bionic
Reading

Na američkoj turneji, u sklopu International Champions Cupa, Real je u Marylandu svladao Arsenal 3:2 boljim izvođenjem jedanaesteraca

U regularnom dijelu bio je 2:2. 'Topnici' su imali dva gola prednosti zahvaljujući Lacazetteu (10-11m) i Aubameyangu (24), a spomenimo i da je od 9. minute londonski klub imao igrača viška, jer je Realu isključen Nacho Fernandez.

Snage na terenu su se poravnale u 40., jer je pocrvenio Papastathopoulos, a Real je u drugom dijelu na brzaka došao do izjednačenja preko Balea (57) i Asensija (59). Kod 11-eraca 'kraljevi su bili koncentriraniji...

Luka Modrić igrao je za Real do 65. minute, a loša vijest za madridski klub je teška ozljeda Asensija koji je u 64. minuti susreta iznesen na nosilima te su mu prema prvim prognozama stradali križni ligamenti lijevog koljena, što bi značilo da je za njega ova sezona gotova.

Veselo je bilo i na novinskoj konferenciji, tema je opet bio Bale koji je u nemilosti trenera Zinedinea Zidanea. Ni ozljeda Asensia te pogodak u utakmici s Arsenalom nisu promijenili status Velšanina.

  • +7
International Champions Cup, Real Madrid - Arsenal, 2019. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ništa se nije promijenilo. Svi smo zabrinuti za Marca, nadamo se da ozljeda nije teška. Što se tiče Balea, on je odigrao jako dobru utakmicu i drago mi je zbog njega. Ovdje je s nama i nastavit će raditi. Igrao je jer je želio biti s nama i igrati, za razliku od nekog dana...', poručio je Zidane.