ima za čim ŽALITI

Razočarani trener Norvežana Kjetil Knutsen iskreno o porazu. Zagrepčane će oduševiti njegove riječi o Dinamu i navijačima

25.08.2022 u 09:42

Bionic
Reading

Dinamo je ušao u Ligu prvaka, norveški prvak Bodo/Glimt nije uspio sačuvati prednost 1-0 iz prvog susreta. Iako konačnih rezultat 4-1 za Modre tako ne sugerira, bili su Norvežani blizu. Imali su periode bolje igre i na trenutke bili korak od uspjeha.

Ipak, golovima Josipa Drmića i Petra Bočkaja u završnici drugog produžetka Zagrepčani su prošli dalje čime su Norvežane poslali u Europsku ligu.

Nakon utakmice njihov je trener Kjetil Knutsen s velikim razočaranjem rekao:

'Šteta! Nismo se uplašili suparnika koji je, iskreno, kvalitetniji od nas. Trudili smo se koliko god smo mogli. Imali smo  razdoblje dobre igre, ali ga nismo uspjeli zadržati te smo se nakon trećeg gola raspali' rekao je Knutsen i dodao:

'Dinamo je stvarno odlična momčad, a mi smo se jako dobro držali u borbi s njima. Atmosfera i dekor na stadionu su bili sjajni.'

  • +39
Dinamo - Bodo Glimt, play-off Lige prvaka, 2022/23. Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

Na pitanje o mogućnostima Dinama u nastavku europskog putovanja je rekao:

'Nemam iskustvo igranja Lige prvaka, samo gledanja na televiziji pa ne mogu reći kako će proći. Želim im sve najbolje u Ligi prvaka', poručio je norveški stručnjak.

  • +2
Navijači Dinama na Maksimiru protiv Bodo Glimta, 24.8.2022. Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac