NIJE PROPUSTIO

Zdravko Mamić oglasio se nakon novog uspjeha Dinama; njegova objava dobila je mnoštvo lajkova i komentara u kojima hvale - njega

25.08.2022 u 08:05

Bionic
Reading

Novog europskog uspjeha Dinama, ulaska u Ligu prvaka, očekivano se dotakao i Zdravko Mamić

Nekada najmoćniji čovjek hrvatskog nogometa i dugogodišnji izvršni predsjednik Dinama nalazi se u bijegu od hrvatskih vlasti u Bosni i Hercegovini. I danas mnogi smatraju da upravlja Dinamom, u ulozi neke vrste savjetnika, i da ga se i dalje pita oko svih najvažnijih stvari vezanih uz maksimirski klub.

Mamić utakmice Dinama više ne može pratiti iz loža stadiona, ali zato ne propušta priliku da se osvrne na Dinamove rezultate preko društvenih mreža, pa je tako dao kratak i jasan komentar ovog europskog uspjeha Modrih.

'Dinamo je šampion. I uvijek će biti', napisao je uz emotikone plavog srca i trofeja te priloženu fotografiju slavlja igrača s Maksimira.

Njegova objava u kratko vrijeme skupila je mnoštvo lajkova i brojnih komentara u kojima se hvale 'lik i djelo' upravo njega - Zdravka Mamića…

Podsjećamo, gol vrijedan Lige prvaka zabio je Josip Drmić u 117. minuti, a u 120. minuti pobjedu je zapečatio Petar Bočkaj. U regularnom dijelu pogotke su za Dinamo dali Mislav Oršić (4) i Bruno Petković (35) dok je za Bodo/Glimt zabio Albert Gronbaek (70).

  • +39
Dinamo - Bodo Glimt, play-off Lige prvaka, 2022./23. Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac