povratnik u maksimir

Nakon što je osigurao Ligu prvaka i napunio blagajnu, Dinamo dovodi igrača Juventusa? Talijan tvrdi: Posao je dogovoren

25.08.2022 u 08:05

Bionic
Reading

Iako se cijelo ljeto šuškalo o mogućem povratku 27-godišnjeg Marka Pjace u Dinamo, s plasmanom Modrih u Ligu prvaka, ta je priča dobila puno ozbiljnije okvire. Jer sada će se imati i otkud namaknuti novac za njegovu plaću

Ljetni prijelazni rok još uvijek traje, a kako to obično biva, neki od najvećih poslova završavaju se u 'pet do 12'.

Tako je i talijanski novinar Nicolo Schira koji se bavi transferima, nakon Dinamove pobjede 4:1 nad Bodo/Glimtom, odnosno osiguranim nastupom u Ligi prvaka, objavio kako je Marko Pjaca na putu povratka u redove hrvatskog prvaka.

Prema njegovim informacijama, od povratka ovog sjajnog krilnog napadača ali koji je iskoristiv i na još nekoliko pozicija, a kojeg su u pohodu na 'svjetski nogometni vrh', kočile ozljede, ostale su tek sitnice koje se trebaju dogovoriti.

Logike ima, Juventus je krenuo u novu sezonu, Pjaca je i dalje zacementiran na klupi, a opet odlaziti na posudbu u nepoznatu mu sredinu, vjerojatno mu se više ne dâ.

Osim toga, s Antom Čačićem surađivao je tijekom njegova izborničkog mandata, na Euru 2016. godine, te su i jedan i drugi upoznati s onim što mogu očekivati od druge strane. Naravno, pričekajmo da se transfer dogodi, onda ćemo moći pisati i o mogućim Pjacinim ambicijama povratka u reprezentaciju.

Podsjetimo, u ljeto 2016. godine, Pjaca je otišao u Juventus. U prvoj je sezoni odigrao 14 prvenstvenih utakmica, ali u ožujku 2017. godine, na utakmicii protiv Estonije, prvi je put teško ozlijedio koljeno.

Onda mu se zaredalo, malo terapije, pa teški povratnički dani, odlasci na posudbe...

  • +39
Dinamo - Bodo Glimt, play-off Lige prvaka, 2022/23. Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac