očekivao je više

Razočarani 'slavljenik' Modrić otkrio što smatra razlogom neuspjeha u Azerbajdžanu

09.09.2019 u 23:02

Bionic
Reading

Nakon sjajne predstave u Slovačkoj, veliki optimizam vladao je u taboru hrvatske nogometne reprezentacije uoči gostovanja u Bakuu, međutim suprotno svim očekivanjima susret je završio 1-1 i svjetski doprvaci su ispustili dva važna boda na putu prema Europskom prvenstvu 2020. godine.

'Ostali smo bez tri boda koja smo priželjkivali,' kazao je kapetan hrvatske vrste Luka Modrić.

'Dobro smo ušli u susret, prvih 25 minuta smo igrali jako dobro. Poveli smo, a zatim imali još dvije, tri prilike. Nakon toga smo se nesvjesno opustili i dozvolili domaćinu da stvara prilike. I na kraju su izjednačili,' dodao je Modrić.

  • +20
Azerbajdžan - Hrvatska, kvalifikacije za Euro 2020. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Modrić je istaknuo kako ovaj rezultat predstavlja razočaranje za naše koji su pobjedom mogli odškrinuti vrata plasmana na Euro.

'Naravno, da je razočaranje. Očekivali smo pobjedu, posebno nakon što smo dobro otvorili utakmicu. Međutim, i dalje imamo sve u svojim rukama. Dvije utakmice kod kuće i jedna vani bit će nam dovoljne da se plasiramo na EP.'

Veznjak Real Madrida je prokomentirao i pogodak kojeg su svjetski pravi primili u drugom poluvremenu.

'Prošao je kroz tri, četiri igrača, što je nedopustivo.'

Modrić koje mu je pokvareno slavlje 34. rođendana na koncu je istaknuo kako se nada punom Poljudu u idućem susretu protiv Mađarske u listopadu.

'Očekujem dobro atmosferu i podršku. Nadam se i pobjedi jer su nam bodovi jako važni,' istaknuo je hrvatski kapetan.