NIKAD IM NIJE DOSTA

PSG spašava karijeru jednom od najskupljih igrača u povijesti nogometa i stvara još veću gužvu u svlačionici

11.11.2022 u 15:17

Bionic
Reading

Svlačionica PSG-a je prepuna zvijezda i ega, ali upravi kluba kao da to nije dovoljno pa traže nova pojačanja već u zimskom prijelaznom roku

PSG je odavno zainteresiran za dolazak Cristiana Ronada i ako na kraju sezone Park prinčeva napusti Lionel Messi, francuski prvak krenut će po Portugalca bez obzira na njegove godine. Ta priča nije ništa novo, već dugo se piše o toj opciji.

No to nije sve! Bogati pariški klub krenuo je i u lov na Joaoa Felixa koji je u ljeto 2019. za 127 milijuna iz Benfice stigao u Atletico Madrid, a sada više grije klupu nego što igra. U PSG-u bi ga doveli na posudbu u zimskom prijelaznom roku iako to neće biti jeftino, ali u Parizu novac odavno nije problem, a Francuze ne zabrinjavaju ni Uefina pravila oko financijskog fair-playja.

Navodno ni mladi Portugalac nema ništa protiv odlaska iz Madrida, tamo već odavno nije omiljen ni u očima trenera Diega Simeona kao ni u očima navijača. A ljubav između PSG-a i Felixa nije ništa novo, 23-godišnji ofenzivac bio je ponuđen Parižanima prošloga ljeta, ali transfer se nije dogodio, jer je francuski prvak bio zauzet pregovorima oko ostanka Kyliana Mbappea.

Inače, Joao Felix ima ugovor s Atleticom do lipnja 2026., a trenutačna vrijendost mu je 50 milijuna eura.