ZVEZDI KUP

Prosinečki osvojio svoj prvi trenerski trofej!

16.05.2012 u 22:41

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni trener Robert Prosinečki osvojio je svoj prvi trenerski trofej u svojoj karijeri. Njegova Crvena zvezda osvojila je srpski Kup pobijedivši čačanski Borac 2:0

Beogradska Crvena zvezda osvojila je srpski Kup pobijedivši u finalu u Kruševcu Borac 2:0. Ovim uspjehom 'crveno-bijelih' Robert Prosinečki osvojio je i svoj prvi trenerski trofej u karijeri. S druge pak strane, igrači i čelnici Borca mogu biti zadovoljni nastupom u finalu jer im je to najveći uspjeh u njihovoj klupskoj povijesti.

Mada je momčad Roberta Prosinečkog dominirala cijelu utakmicu teško su slomili otpor gostiju. Dapače, Borac je u prvom dijelu imao dvije nevjerojatne prilike za postizanje pogotka. Tako je u trećoj minuti gredu pogodio Pavičević, da bi u 28. minuti Radivojević promašio prazan gol.

Kako to obično biva u nogometu, kada ne postignete gol, uslijedi kazna. Zvezda je svoju dominaciju naplatila u 41. minuti kada je gol postigao Brazilac Evandro, da bi pred sam kraj susreta Kolumbijac Borja postavio konačnih 2:0 za beogradski sastav.

Uključite se u raspravu na našem community portalu Tribina.hr te dajte svoj mišljenje o trenerskim kvalitetama Roberta Prosinečkog.

Srbija kup
Borac Čačak Crvena zvezda 0:2