svašta se piše...

Priča o nesretnom Lionelu Messiju dobila novu epizodu; francuski mediji uvjeravaju kako Argentinac želi napustiti PSG, a sada se poslužio i ovim trikom

19.03.2022 u 08:16

Bionic
Reading

Šokantno ispadanje iz Lige prvaka, iako je u uoči posljednje 'četvrtine' protiv Reala PSG imao dva gola prednosti, očito je unio veliki nemir u redove pariškog kluba

Niti desetak dana nakon poraza kod Reala, a koji je PSG koštao prolaska u četvrtfinale Lige prvaka, situacija u jednom od najbogatijih klubova svijeta nije se primirila.

Svima je jasno da ovakvu momčad PSG sljedeće sezone neće imati, no iz dana u dan kalkulira se i piše tko bi je mogao napustiti. Neke priče drže vodu, a neke ne. A u nekim se slučajevima od 'muhe radi slona'.

Pa je tako svijetlo dana ugledala najava Messijevog odlaska iz PSG-a, a kao klub u kojem bi Argentinac mogao igrati jedino se spominje Barcelona. Pa su se tako navijači katalonskog kluba razveselili kada su čuli kako Dani Alves priča o Messijevom nezadovoljstvu u Parizu.

'Je li Lionel sretan u Parizu? Ako mene pitate, ne. On je tamo izgubljen. Messi mi je uvijek govorio: 'Gdje bih mogao biti sretniji nego ovdje?' Ja sam vam živi dokaz, nema boljeg mjesta od Barcelone. Iz nekog razloga Messi trenutno nije ovdje, ali ja se nadam da će se vratiti', zagolicao je Brazilac maštu Barceloninih navijača.

A da priča dobije na težini, pobrinuli su se i francuski novinari koji su složili priču kako se Lionel Messi u petak uopće nije pojavio na treningu, a uoči nedjeljnog gostovanja kod Monaca.

Istina, neki su napisali kako je Argentinac bolestan, dok drugi idu i korak - dalje, te su skloniji uvjerenju kako je Messi namjerno preskočio trening, ali samo kako bi naljutio čelnike kluba da ga što prije potjeraju.