više nema dileme

Predsjednik Barcelone prelomio i odlučio kakva sudbina čeka aktualnog trenera Quiquea Setiena

13.07.2020 u 19:31

Bionic
Reading

Trener Barcelone Quique Setien i iduće sezone sjedit će na klupi španjolskog nogometnog velikana, kazao je predsjednik kluba Josep Maria Bartomeu u razgovoru za TV3.

'Setien će voditi momčad u Ligi prvaka. Njegova namjera je voditi momčad i iduće sezone, a naša obveza je držati se ugovora koji smo potpisali,' kazao je Bartomeu.

Setien je u siječnju naslijedio Ernesta Valverdea, ali niti igre niti rezultati nisu ispunili očekivanja. Barca je u nastavku prvenstva, prekinutog zbog pandemije koronavirusa, ispustila prvo mjesto i u Real Madridu već polako pripremaju proslavu.

Posljednjih tjedana španjolski mediji su se raspisali kako Setien na koncu ove sezone napušta Camp Nou. Mediji su čak licitirali s imenima., a spominjali su se Xavi Hernandez (40), Nizozemac Ronald Koeman (57), Argentinac Mauricio Pochettino (48), Španjolac Roberto Martinez (46), te njegov sunarodnjak i trener Barcine B momčadi Javier Garcia Pimienta (45).

Barcelona je trenutačno na drugom mjestu Primere s bodom manje od Real Madrida, ali 'kraljevski klub' ima i utakmicu manje.

  • +5
Barcelona - Espanyol, 2019/20. Izvor: Profimedia / Autor: / Cordon Press / Cordon Press / Profimedia