što s ovim dvojcem?

Potvrdi li se da je ova priča o Realovom odnosu prema Sergiju Ramosu točna, onda ni Luka Modrić nema više što čekati

26.10.2020 u 14:33

Bionic
Reading

Već duže vrijeme špekulira se o statusu Sergija Ramosa i Luke Modrića u dresu madridskog Reala. Obojici aktualni ugovori završavaju na kraju ove sezone i oni već u siječnju mogu započeti pregovore s drugim klubovima. A 'kraljevi' se ne žure, pa je upitno gdje će Modrić i Ramos igrati sljedeće sezone

Dvojac Ramos - Modrić već dugo pokazuje važnost koju ima u momčadi Zinedinea Zidanea.

No, niti jedan još uvijek nije dobio novi ugovor na potpis, što jasno pokazuje kako se klub u ovom slučaju postavio autoritativno, jer na Santiago Bernabeuu, između ostalog, igračima koji su u godinama kao Ramos (34), odnosno Modrić (35), nude tek jednogodišnje ugovore.

Početkom listopada pak pisalo se o mogućoj iznimci, to jest da bi ovom dvojcu, bili ponuđeni dvogodišnji ugovori.

Ali kako sada stvari stoje, to jest kako piše španjolski AS, na relaciji Ramos - klub došlo je do 'zastoja', dok Modrić još nije ni počeo pregovarati s 'kraljevskim klubom'. Ramos i Real ne mogu se usuglasiti o dužini trajanja ugovora.

I zato su, prema pisanju istog lista, pregovori obustavljeni te će biti nastavljeni tek početkom iduće godine.

Ako obje strane ostanu pri svom stavu, epilog svega će biti odlazak Ramosa iz Reala. I sigurni smo neće mu biti teško pronaći novi klub.

Ramos je do sada u dresu Reala odigrao 656 utakmica, a u 15 godina osvojio je pet naslova španjolskog prvaka, četiri Lige prvaka, dva Kupa kralja, četiri Superkupa Španjolske, tri Uefina Super kupa i četiri naslova klupskog svjetskog prvaka.

Dakle, nije teško zaključiti da bi ovakav rasplet bio i putokaz našem Luki Modriću, koji se bezbroj puta deklarirao kao najveći poštivatelj Reala te da bi u njemu želio okončati karijeru. Jer ako Real odbije Ramosa, sigurno ni prema njemu neće biti 'ljubazniji'.

  • +8
Barcelona - Real Madrid, 7. kolo Primere, 2020/21. Izvor: Profimedia / Autor: joma / Cordon Press / Profimedia