ljutit zbog poraza

Potres u PSG-u: Bogati vlasnik spreman na jako radikalan potez!

07.12.2017 u 10:22

Bionic
Reading

Francuski dnevnik L'Equipe tvrdi kako se nakon dva poraza u nizu Unai Emery nalazi pod velikim pritiskom, a Nasser Al-Khelaifi već mu traži zamjenu...

PSG je četiri mjeseca gazio sve pred sobom u svim natjecanjima u kojima je nastupio, no bila su dovoljna tek dva poraza u nizu da katarski vlasnik kluba izgubi živce. Nakon neuspjeha protiv Strasbourga u francuskom prvenstvu pariški klub izgubio je 3:1 u utorak u Münchenu, a Nasser Al-Khelaifi bio je vidno uznemiren zbog toga.

  • +11
PSG - Bayern, 2. kolo LP, 2017/18. Izvor: Reuters / Autor: BENOIT TESSIER

'Nismo uopće igrali. Ovo je za mene veliko razočaranje,' izjavio je nakon utakmice u kojoj je PSG unatoč porazu sačuvao prvo mjesto u skupini.

Dnevnik L'Equipe tvrdi da je Al-Khelaifi izgubio povjerenje u trenera Unaija Emeryja i već razmišlja kako ga zamijeniti.

S obzirom da PSG uvjerljivo vodi u francuskom prvenstvu i lako se plasirao u osminu finala Lige prvaka, u ovom trenutku nema osnove dati otkaz španjolskom stručnjaku, no bez osvajanja elitnog klupskog nogometnog natjecanja Emery neće moći ostati na klupi.

U trenutku kad pariški klub ispadne iz Lige prvaka, aktualnom treneru doći će kraj, a moguće su i značajne promjene u igračkom kadru uoči sljedeće sezone, iako momčad izgleda prilično impresivno, posebno u napadačkom dijelu...