nisu impresionirani

Španjolski mediji i dalje kritični prema Kovačiću: Ni dobar ni loš!

07.12.2017 u 09:18

Bionic
Reading

Nakon što je odigrao 58 minuta dvoboja Reala i Borussije i asistirao Cristianu Ronaldu za pogodak, Mateo Kovačić svejedno nije oduševio španjolske medije koji smatraju da to i dalje nije isti igrač kao prije ozljede...

Zbog ozljede zadnje lože 23-godišnji veznjak nije igrao više od dva mjeseca, a otkad se oporavio Zinedine Zidane koristi ga u svakoj utakmici i pokušava vratiti u formu.

  • +10
Liga prvaka, 6. kolo, 6.12. 2018. Izvor: Reuters / Autor: CARL RECINE

Ove srijede Mateo Kovačić započeo je od prve minute protiv Borussije u pobjedi 3:2 Reala, a asistirao je za pogodak Cristianu Ronaldu u 12. minuti, da bi ga već u 58. minuti trener izvadio i uveo Danija Ceballosa.

Iako je upisao asistenciju, komentari Kovačićevog nastupa u španjolskim medijima i nisu pretjerano pozitivni.

Autor: YouTube

'Ni dobar, ni loš. Teško je analizirati njegov nastup kad je bio potpuno beznačajan. Dodavao je loptu igračima oko sebe, bez da se uključi u utakmicu i završio je zamijenjen,' piše dnevnik Sport.

'Još uvijek hvata ritam. Pokušavao je svoje klasične proboje u sredini terena, ali još mu fali ona iskra koju je imao prije ozljede,' naglašava pak dnevnik As, a Marca zaključuje:

'Malo pomalo. Bio je prvotimac, ali Zidane da je izvadio u drugom poluvremenu. Još uvijek mu nešto fali, ali Kovačić uvijek igra dobro.'

Mateo bi novi ozbiljan ispit spremnosti mogao imati već u subotu, u dvoboju Primere protiv neugodne Seville...