MARCELO U FORMI

Brozović zadao brigu treneru Intera: Odluka neće biti laka!

06.12.2017 u 13:14

Bionic
Reading

Talijanski dnevnik Gazzetta dello Sport naglašava kako će biti jako teško treneru Intera Lucianu Spallettiju odlučiti se za početni sastav protiv Juventusa, nakon što je i Marcelo Brozović ušao u odličnu formu posljednjih tjedana...

Podsjetimo, otkad je Spalletti preuzeo milanski klub Brozović je dugo bio u drugom planu, no golovima protiv Beneventa i Cagliarija, kao i odličnom igrom za vikend protiv Chieva pokazao je svom strategu da na njega ozbiljno može računati u nastavku sezone.

  • +5
Marcelo Brozović Izvor: Profimedia / Autor: Nicolo Campo/Pacific Press/Alamy Live News

Inter ovog vikenda gostuje u Torinu kod Juventusa i ako izbjegne poraz značajno će povećati svoje izglede za osvajanje Scudetta, a dnevnik Gazzetta dello Sport smatra kako je upravo Marcelo zadao glavnu 'slatku brigu' svom treneru uoči tog susreta, jer sada više ne zna koga poslati na teren u veznoj liniji.

'Ubojit protiv Chieva stavio je Spallettija u probleme pri slaganju prvih 11 za Juventus. Između Brozovića, Gagliardinija i Vecina, jedan je višak,' piše ugledni sportski dnevnik.

Ako i ne počne od prve minute, naš 25-godišnji reprezentativac sigurno će dobiti barem nekakvu minutažu u derbiju u subotu, pogotovo ako se rezultat ne bude povoljno kretao. Što se Ivana Perišića tiče, on i Icardi su nezamjenjivi i o njima će mnogo toga ovisiti protiv aktualnog prvaka Italije...